En match igår och det var 7C som var igång igen:

 

TISDAG 10/6

Solväders FC – Pushers BK 1-3 (0-1)

Då toppkonkurrenten Hjuvik tappade poäng i måndags (1-1 mot AIF) hade Pushers chansen att ta kommandot i toppen. Det var dock en på pappret lurig match på Länsmansgårdens IP mot fyran Solväders FC (som faktiskt var obesegrade inför matchen). I slutet av den första halvleken kunde PBK:s Oliver Larsson sätta dit 1-0, en ledning som stod sig till paus. I början av andra ökade sen Jimmy Johansson Wong på till 2-0 men Solväder replikerade ganska snabbt med en reducering (målskytt Keven Peterson Barbosa Mata). I slutet kunde sen Larsson göra sitt andra mål och säkra tre poäng. 

Pushers kapten Eric Ahlberg sa så här om segern:

”Lite väl böljande spel till och från, och Solväders var vassa. De kommer säkerligen plocka många poäng framöver. Men överlag var vi lite effektivare när chanserna dök upp, i kombination med att vår målvakt Josip stod för ett par ruggiga räddningar. Skönt med tre pinnar!”

Pushers matchrapport hittas HÄR

PBK leder 7C, två poäng före Hjuvik. Solväder är fyra.

 

/Rasta