Det spelades division 7-boll igår med följande resultat:

 

MÅNDAG 17/6

7B

Johannebergs IF – Knippla IK 2-2 (2-0)

I toppen av 7B jagar Johanneberg ledande BK S:T Jakob och bakom JIF jagar Knippla. Just Johanneberg och Knippla möttes på Mossens IP igår. Johanneberg hade greppet efter första 45 efter dubbla mål av Olof EklundPeter Arvidsson reducerade dock ganska tidigt i andra och sen kom även 2-2 när Robin Eriksson satte en straff. 

JIF:s Henrik Larsson sa så här om matchen:

”Knippla är väl egentligen bästa laget första kvarten och ändå står det 2-0 till oss. Resten av halvleken är vi det bättre laget och bör punktera matchen. I andra är Knippla det bättre laget och vi gör en riktigt dålig halvlek. Åker på ett skitmål och en väldigt billig straff. Känns som en förlust men är troligen rättvist. Knippla var oavsett ett gött gäng att möta.”

KIK:s spelande assisterande tränare Peter Arvidsson sa så här om matchen:

”Sjukstuga i KIK. Vi ger bort två enkla mål 1-0 efter 30 sekunder och 2-0 efter 15-20 minuter. Andra halvlek är det Johanneberg som får freda sitt mål, utan deras duktiga målvakt hade de nog sett annorlunda ut. Schysst match mot ett bra gäng.”

JIF är tvåa i tabellen, en poäng efter S:T Jakob, men med en match mer spelad. KIK är fyra.

 

Rambergets SK – IFK Hindås 2-3 (2-1)

Hindås har gått ganska tungt under våren men följde upp förra omgångens seger mot Björkåsen men en till trepoängare i gårdagens matchen mot Ramberget. Det var dock hemmalaget som ledde i paus med 2-1 efter två mål av Christian Smedberg. Smedberg satte 1-0 redan efter tre minuter men Jimmy Ljungqvist kvitterade för Hindås på straff. I andra kunde dock Hindås vända på matchen genom mål av Anton Willner och Andreas Heijel.

Hindås tränare Johan Winblad sa så här om matchen:

”Tycker vi har mycket boll hela matchen och skapar mycket halvchanser hela matchen, ska kanske ha någon straff med oss mer i andra. Ramberget sticker upp och hotar periodvis. Glad att två 15 åringar får vara med och verkligen göra skillnad på matchbilden! Sedan vill jag tacka Ramberget som gav oss chansen att spela matchen då vi drabbades av epedimi när vi egentligen skulle spelat!”

RSK är sjua i tabellen med samma poäng som åttan Hindås

 

7C

Hjuviks AIK – Solväders SK 2-2 (1-2)

Intressant match i 7C där tvåan Hjuvik mötte fyran Solväder hemma på HästevikHasan Kais gav gästerna ledningen redan efter fyra minuter men kvittering (Albin Ternstrand) kom ganska omgående. Innan paus hade dock Solväder återtagit ledningen genom Léon Blomstrand. Gästerna hade sedan chansen att rycka i andra men brände en straff och istället kom 2-2 i slutminuterna genom Karl Weeks

Hjuviks kapten Daniel Blom sa så här om matchen:

”Vi gör inga bra första 20min och slarvar. Det resulterar i ett självmål för oss lite oturligt också på en indirekt frispark. Vi jobbar oss in i matchen därefter och lyckas göra 1-1. Mycket långbollar fram och tillbaka innan halvlek. Solväder får en halvchans där deras forward gör det bra med en vändning utanför straffområdet och sätter bollen i nättaket. Ställningen vid halvtidsvila är 1-2. I början andra halvlek börjar vi jobba oss in i matchen och skapar väldigt många fasta situationer. JÄTTEMÅNGA långa frisparkar men det är först strax innan domaren ska blåsa av matchen som Kalle lyckas skalla in en. Vi är obesegrade hittills och får ta med oss bra lagmoral idag. Vi har en växel till att lägga in!”

Hjuvik är fortsatt tvåa i tabellen men tappar lite till ledande Pushers. PBK leder med en poäng men har också en match tillgodo. Solväder är fyra. 

 

/Rasta