Igår söndag spelades den sista matchen för våren i 6B:

 

SÖNDAG 7/7

Neutrala IF – Diseröd SK 1-0 (0-0)

6B går alltså på sommarlov och de gör det med en ny serieledare! Neutrala IF fortsatte sin superform och tog sin sjunde raka seger efter sitt Ramadan-uppehåll i maj. Det blev dock en knapp seger hemma på Länsmansgårdens IP mot Diseröd SK. Neutrala gjorde matchens enda mål på straff i den andra halvleken.

DSK:s Eskil Nordenborg sa så här om förlusten:

”Svår match på förhand. Vi dras med mycket skador, avstängningar lägg även till semestertider. Trotts detta gör vi en väldigt bra match. Försvarar oss väl och fredar vårt straffområde. Neutrala hade några avslut utanför straffområdet. Deras mål kommer från en mycket tveksamt blåst straff. Vi orkar inte resa oss och har tyvärr ingen utdelning på våra fasta situationen. Sommaruppehållet kommer nu mycket välkommet!” 

Neutrala leder nu 6B på målskillnad före Hisingen FC. Det som länge såg ut att bli ett tvålagsrace om seriesegern mellan Hisingen FC och Västkurd har nu blivit ett trelagsrace där Neutrala plötsligt är i förarsätet! Diseröd är sjua.

 

/Rasta