Det lirades lite lokalfotboll igår med följande resultat:

 

TISDAG 17/9

6C

Göteborgs SIF – Önnereds IK 0-5 (0-2)

Serieledarna Önnereds IK stormar vidare i toppen av 6C och igår blev det en säker 5-0 segerGuldheden Södra mot GSIF. 2-0 i paus blev till slut 5-0 för ÖIK där målen gjordes av Gustav Bye (2), Hamid Reza AminiKarl Turesson Olausson och Jakob Lindgren.

ÖIK:s Andreas Tenggren sa så här om matchen:

”Det var en stabil vinst för vår del utan att någon av lagen glänste. Vi gör en stabil defensiv insats där dom egentligen inte har en enda farlig chans. Dock kämpar dom på enda in i sista minuten och gör det svårt för oss emellanåt. Gott med ännu en trepoängare inför slutstriden. Även om vi inte gör en bländande insats så märks det att vi har självförtroendet som bidrar till att vi har tålamod i lägen där vi inte når hela vägen fram. Tillslut så lossnar det.”

GSIF:s Martin Sidaway sa så här om förlusten:

”They were just the better side today. Not much more to it.”

ÖIK:s matchrapport hittas HÄR.

GSIF:s referat hittas HÄR.

Önnered leder serien med nio poäng men har då en match mer spelad än tvåan Tynnered.

GSIF återfinns på en åttondeplats och får nog passa sig lite så de inte blir indragna i nedflyttningskampen. I skrivande stund har laget fyra poäng ner till SG under strecket men då har SG och de andra lagen bakom en match tillgodo (jumbon Landala har två mindre spelade).

 

7B

Rambergets SK – BK Björkåsen 5-2 (4-2)

Det var möte på den undre halvan av 7B igår också när Ramberget tog emot BjörkåsenBravida. Hemmalaget RSK öppnade starkt och hade 3-0 redan efter 22 minuter efter två mål av Darin Bahmani och ett av Christian Smedberg. Björkåsen svarade dock med mål av Markus Hedram och Stefan Schleeh. BKB kom dock aldrig närmare och precis innan paus utökade Smedberg till 4-2 med sitt andra mål. Ramberget kunde till slut vinna med 5-2. 

RSK är åtta i 7B-tabellen medan Björkåsen är sist.

 

/Rasta