Bloggen kommer att ta en liten minisemester nu till helgen.

Då jag fyllde 40 i somras så ska jag bege mig till Milano med några jämnåriga barndomsvänner för lite god mat och dryck men även ett stopp på Giuseppe MeazzaAC Milan tar emot Fiorentina på söndagen. 

Detta gör att bloggens rapportering kommer se lite annorlunda ut. Ikväll (torsdag) kommer rapporter från onsdagens matcher och även lite inför helgens upplösning i 4A & 4B. Senare ikväll kommer en snabb rapport/reflektion av kvällens matcher (dock utan kommentarer). 

Helgen kommer självklart att sammanfattas som vanligt och det borde dyka upp lite inlägg under måndagskvällen (då jag är tillbaka i Majorna). De inläggen kommer dock inte att ha de sedvanliga kommentarerna då jag inte kommer ha tid att samla in de under helgen. Skulle man självmant vilja skicka in en kommentar från sin match i helgen så går det självklart bra men jag kommer inte att skicka ut några förfrågningar. 

 

Ta hand om er! 

 

/Rasta