Så här gick det i helgens 6A:

 

FREDAG 27/9

Bergsjö IF – Syrianska/Arameiska FG 6-1 (4-0)

Bergsjö IF kämpar vidare i toppen av 6A och i helgen blev det fina 6-1 på Syrianska/Arameiska. Det var 4-0 redan i paus efter mål av Adnan VretoNiklas HjalmarssonVictor Calming och Mohamed Abuukar. Då hade också Syrianska/Arameiska fått Peter Faraj utvisad efter en halvtimme. I andra ökade Njaga Njie och Vreto på BIF-ledningen innan Daniel Talani gjorde ett tröstmål i slutet.

Bergsjö IF är tvåa i tabellen, bara en poäng bakom ledande Götaholm

Syrianska/Arameiska är tia med tre matcher kvar och har sex poäng ner till Öjersjö under strecket.

 

LÖRDAG 28/9

Lekstorps IF – Tollereds IF 2-2

Det blev kryss i Gråbo när Tollered kom på besök i lördags. Jesper Ljungberg satte 1-0 för hemmalaget med TIF kvitterade innan paus. William Fredriksson gjorde sen 2-1 för Lekstorp sent i matchen men Björn Mellberg hann kvittera för gästerna och matchen slutade alltså 2-2

LIF är sexa och klara för division 6 spel även 2020.

Tollered är nia men är i praktiken också klara. Det är nio poäng ner till elvan Öjersjö och TIF har betydligt bättre målskillnad. 

 

Inter Linné IF – FC Bosona-Bosna IF 2-3 (2-0)

Bosona-Bosna fortsätter att gå bra i höst. Laget slog i helgen Inter LinnéHeden 2 efter en sen vändning. Det var hemmalaget som började bäst med dubbla mål av Antonio Mendez Hernandez där 1-0 kom i mitten av första och det andra direkt efter paus. Bosona-Bosna svarade med att först reducera (Elvir Culum) och under matchens sista tio minuter kom även 2-2 (Emin Koljic) och 3-2 (Romano Berisa)! 

Bosona-Bosnas matchrapport hittas HÄR

Bosona-Bosna är trea med tre matcher kvar och har fortfarande chans på uppflyttning.

Inter Linné är åtta. 

 

Fröjdens FK – FC Härlanda 1-4 (0-3)

Mittenmöte när Fröjden och Härlanda möttes på Heden 3. Härlanda öppnade riktigt starkt och hade 3-0 redan efter en halvtimme efter mål av Gabriel-Marcel WehlingMartin Victorin och Henrique Souza Boturão. Fröjden fick lite kontakt i andra efter mål av Albin Larsson men närmare än så kom inte FFK. Istället blev det ett rött för hemmalaget innan Souza Boturão satte 4-1. 

Fröjden är femma och Härlanda sjua i 6A-tabellen.

 

/Rasta