Efter mycket om och men avslutades 4A i lördags med den sista matchen:

 

LÖRDAG 5/10

Kode IF – United Africa FC 8-2 (5-0)

Inget av lagen hade egentligen något att spela för. Toppstriden var redan förbi för Kode och United Africa var redan nedflyttningsklara. Mötet igår slutade iallafall med en storseger för Kode där 5-0 i paus till slut blev 8-2. Jonathan Hartwig svarade för fem av målen och de andra gjordes av Rasmus Haraldsson, Markus Anderberg och Robin Bäckman

KIF:s kapten Rasmus Haraldsson sa så här om segern:

”Även om matchen i sig inte hade någon betydelse inför 2020 så känns det skönt att avsluta säsongen med en vinst och således få med en bra känsla. Trots det annorlunda upplägget på match så tycker jag att vi gör en fullt godkänd insats och kan ta ledighet med en bra känsla och se tillbaka på en väl genomförd säsong.”

Kodes matchrapport hittas HÄR

Segern gör att Kode slutar trea med den osannolika målskillnaden 76-60! Laget toppar därmed både kategorin målfarligast i 4A men även flest insläppta mål

UAFC var redan inför matchen klar jumbo.

Bilder från matchen hittas HÄR (som vanligt Jessica Lundin som fotograf). Bloggen har även lånat en bild därifrån till inlägget.

 

/Rasta