Vi kollar snabbt till helgens kvalmatcher:

 

LÖRDAG 12/10

Kval till division 2 (omgång 1)

Gerdskens BK – Landvetter IS (11.30 Gerdskensvallen)

Tvåan i division 3 Nordvästra Götaland, Landvetter IS, kvalar till division 2 och har med sig fina 4-1 från första mötet. Imorgon ska de till Alingsås för att försöka ta sig vidare till omgång 2. Blir det även seger i omgång 2 är laget klart för tvåan 2020. I omgång 2 väntar lag 12 från division 2 Norra Götaland och där står det mellan IFK Tidaholm, IFK Åmål och Torslanda IK. Division 2 Norra Götaland spelas klart nu på söndag. 

 

Kval till division 3

Grupp 8

Jonsereds IF – KF Velebit (14.00 Jonsereds IP)

Göteborgsmöte i grupp 8. Jonsered inledde med kryss mot Munkedals IF medan Velebit föll mot IFK Skövde FK. Vill det sig illa så skulle det kunna vara kört för båda lagen efter morgondagens match. Kryssar JIF och Velebit samtidigt som Skövde vinner så är gruppen avgjord. Vi hoppas självklart på bättre resultat så att gruppen lever in i sista omgången. 

Bloggens Magnus ”Böjen” Carlsson har en intervju med JIF:s Galvan Ayoub inför matchen HÄR

 

Grupp 9 

Melleruds IF – Kortedala IF (14.00 Dalslands Sparbanks Arena)

Är det verkligen hårda bud i Mellerud? Ja, svaret på den frågan kommer iallafall Kortedala få imorgon då de beger sig dit för sin andra kvalmatch. KIF inledde med en 2-1 seger mot Kinna IF och vinner både Kortedala och Åsarp-Trädet imorgon är det upplagt för en ren final i sista omgången. 

 

Både grupp 8 och 9 avslutas lördag 19/10

 

/Rasta