Bloggens Magnus ”Böjen” Carlsson bjuder på lite mer Silly Season på tränarfronten:

 

Vi drar ett varv till om vad som sker bland klubbarna i årets upplaga av Division 3 N.V.G gällande Tränar fronten.
Knappt en månad bort så öppnas ”frimånaden” upp mellan 15/11 – 15/12 och det brukar vara bra att ha sin nya boss på plats innan dess för att ta chansen att se potentiella nyförvärv visa upp sig under efter säsong… men samtidigt kunna inventera befintliga spelare.
Lite nyheter sedan sist enligt följande:
FRÖLUNDA vann ju som bekant serien och lirar 2020 i Div 2, tyvärr följer ej tränaren ”Jocke” Olsson med på den resan, långa resor med matcher på helger är skälet då tiden ej räcker till.
En andra plats och en serieseger under sina 2 år i VF är fina papper och förhoppningsvis dyker han upp i någon ny klubb nästa år.
KÅLLERED hämtar hem en ”återvändare” för att ersätta Coach Hayek.
Jamal El Moussaoui lämnade Kållered efter säsongen 2017 för att bli tränare / sportchef hos Kungsbacka DFF men där blev han bara kvar i ett år, under 2019 har han verkat som tränare i IFK Fjärås men är nu tillbaka hos Kållered igen.
IK. KONGAHÄLLA har gjort klart med ersättare till Marek som lämnat, in kommer f.d Blåvitt / Djurgårds spelaren ”Micke” Martinsson som senast kommer från ett kort inhopp hos ASSYRISKA. BK, innan dess har han bland annat verkat hos JONSERED.
/ Bendinho