BOOMSHACKALACK!

Göteborgs enda renodlade lokalfotbollspodd – Rasta Möter – satte sig på bussen och begav sig till Stenungsund för att snacka lokalfotboll med Romelanda UF:s spelande assisterande tränare Björn Sjösvärd!

Fokuset ligger på Kungälvsfotbollen och vi pratar självklart även om Sjösvärds egna karriär och allt hoppande mellan RUF och IK Kongahälla. Det blir även bra snack om rivaliteten mellan Ytterby och Kongahälla men även om uppstickaren FC Komarken och läget i Romelanda. Vi hinner också med att prata om Kungälvsfotbollens relation till lagen från Göteborg.

Bra grejer och ett intressant avsnitt! 

Precis som vanligt så hittar ni podden där alla andra poddar hittas. iTunes eller Podomatic fungerar utmärkt. Poddens sida på PodBean går också bra. Eller…så klickar ni bara igång avsnittet här under:

 

/Rasta