7A och 7B var redan klar och i helgen avslutades även 7C:

 

FREDAG 25/10

Lundby IF – Ösets BK 8-1 (3-0)

Lundby IF avslutade säsongen med en storseger hemma på Bravida i fredags. Det blev hela 8-1 mot Öset efter 3-0 i paus. LIF:s mål gjordes av Johan Dahlbäck (3), Abel Zerai (2), Cengiz DoganAram Salih och Rachid HersiElias Seldén gjorde ÖBK:s tröstmål.   

LIF:s Johan Dahlbäck sa så här om matchen:

”Vi spelar en riktigt fin fotboll idag, mycket passningskombinationer och vi gör bara snygga mål, och vi kunde gjort 10 till. Det var riktigt kul att spela! Till Ösets credit så har dom väldigt ungt lag och saknar sina bästa spelare. Vår säsong har varit väldigt ojämn men det är lovande att vi avslutar med fyra raka segrar. Vi hoppas och tror på en bättre placering nästa år.”

ÖBK:s Talat Limani hade följande att säga om förlusten:

”Vi förlorade matchen på grund att vi saknade många a-lagsspelare och spelade med fyra juniorer, som är 14-åriga killar och inga avbytare. Vi gjorde vårt bästa. De hade ett bra och organiserat lag.”

Lundby slutade sjua och ÖBK nia.

 

LÖRDAG 26/10

Solväders FC – Brämaregårdens FC 4-3 (3-0)

Solväder orkade inte riktigt haka på topplagen men avslutade iallafall med en trepoängare i lördags. SFC hade 3-0 i paus efter bland annat mål av Abdulaziz Awil Hashi och Léon Blomstrand. BFC kom närmare direkt i andra med två snabba mål. Abdihalim Mubarak Mohamed satte 1-3 och Adriano Maciel Bras gjorde 2-3. Strax efter ökade dock SFC:s Mohamed Amer Kanfoud på till 4-2. BFC:s Bashir Mohamud Hassan gjorde det sen lite spännande med sitt 3-4 mål med kvarten kvar men det blev inga fler mål

SFC slutade fyra i årets 7C och BFC blev elva

 

SÖNDAG 27/10

Proletären FF – Bergsjön SK 4-7 (1-4)

7C avslutade igår med ett riktigt målkalas på Åkeredsvallen! Gästerna BSK rivstartade och de 4-0 redan efter en halvtimme! Mahamed Abdi Shekhuna satte 1-0, Bishar Ali Yousuf satte 2-0, Abdikafi Abdirahman ökade på till 3-0 och Shafi Abdikadir Sharif svarade för 4-0. Innan paus hade dock Armando Smedberg Dalence fått in en reducering. Ali Yousuf ökade sen på till 5-1 innan PFF kröp lite närmare genom dubbla mål av Sebastian Landi. Det blev dock aldrig riktigt spännande då Mahdi Afarah gjorde 6-3. Matchen slutade alltså 7-4 till slut efter att Smedberg Dalence gjort PFF:s sista och Duwane Sheikhusein gjort BSK:s sista. 

BSK slutade femma och PFF blev tia.

 

Nu är alla serier färdigspelade och det nu återstår bara kvalmatcher av lokalfotbollsåret 2019!

 

/Rasta