Vi kör vidare med fler intervjuer från 6A!

Anton Wall (FC Härlanda), Martin Persson (Tollereds IF) och Patrik Tall (Lekstorps IF):

 

Vi inleder med Härlandas Wall:

Säsongen 2019 är färdigspelad. Hur skulle du sammanfatta er säsong?

Det har ju inte riktigt blivit den säsongen som vi hoppades på efter förra årets andraplats. Inte samma kontinuitet på träningar & matcher som förra året vilket gjort att vi fått rulla mycket gubbar på matcher med olika elvor. Sen är serien på en helt annan nivå än förra året, vi räcker inte till i toppen av tabellen helt enkelt. Lite för dåligt tränade i år tyvärr.

Var det några andra lag eller spelare i serien som du imponerades extra mycket av?

Hela serien håller en högre nivå där det finns riktigt många bra lag. En eloge skall dock ges till Bergum som trots en tuff säsong alltid håller huvudet högt och aldrig klagat någon av de möten vi haft mot dem trots stora siffror. Man slår till slut seriesegrarna Götaholm dessutom. Stort! Vad gäller spelare som imponerat måste ju Tobias Bui i Götaholm nämnas. Håller en helt egen nivå och gjord även 5 baljor mot oss i senaste mötet.

Hur ser du på din egen säsong?

Följer väl lagets tyvärr, kommer inte riktigt upp i samma nivå som förra året. Särskilt poängskörden som inte riktigt är i samma nivå. Blir till att köra några extra fyspass i vinter!

Är det någon i det egna laget eller organisationen som förtjänar extra beröm?

Martin ”V” Victorin gör en magisk avslutning på säsongen. Stark, fysisk, kämparglöd och gör mycket poäng. Riktigt skön att ha på topp! Sen kliver även Niklas ”Hjärtat” Hjertqvist in i slutet av säsongen och bidrar till fyra raka segrar på slutet!

Är det någon särskild match eller situation som står ut?

Tycker näst sista matchen mot Lekstorp var riktigt skön. Spelar riktigt fin fotboll, får några domslut och mål mot oss men reser oss på nytt och vinner säkert tillslut. Ett par klassmål också från gubbarna. Självförtroendet tillbaka!

Hur ser din fotbollsframtid ut? 

Vi tuggar på nästa säsong. Hoppas få in lite goa nyförvärv och studsa tillbaka till toppen av tabellen!

Stort tack!

 

Vi fortsätter med TIF:s Persson:

Säsongen 2019 är färdigspelad. Hur skulle du sammanfatta er säsong?

Jag tycker vi gör en hyfsad säsong med tanke på skador, folk som ska studera och några avhopp pga personliga problem.

Vad det några andra lag eller spelare i serien som du imponerades extra mycket av?

Jag har rätt så dålig koll på andra lag i lokalfotbollen. Mest om jag känner någon i motståndarlaget men annars vet jag inte.

Hur ser du på din egen säsong?

Min egna insats denna säsongen har väl varit bra. Nyligen fått vara kapten då våran (Jesper Hammarstrand) varit skadad. Jag har dock själv varit skadad en del på försäsongen och några veckor efter sommaruppehållet. Jag är helt klart nöjd med min insats hur som helst.

Är det någon i det egna laget eller organisationen som förtjänar extra beröm?

Henrik Jacobsson har varit helt fantastisk på alla positioner han spelat i år. Gör-nöjd då han sliter fruktansvärt mycket vilket underbart humör och allmänt trevlig. Även våra tränare Alexander Blank, Angelo Scanvo och Peter (Cappi) Fors som ställer upp när vi har haft lite folk på träningar.

Är det någon särskild match eller situation som står ut?

Kan bara tänka matchen borta mot Öjersjö när jag gör mål som jag inte fick i protokollet. Utan det gavs till Jesper (Bagarn) Svensson. Får höra det av alla i laget hela tiden nu hehe. Jo, även Björn Mellbergs nickmål mot Bergum var ju riktigt fint! Får inte glömma assisten från Robert Warnesjö.

Är det några andra lag eller spelare i lokalfotbollen som du gläds eller lider med?

Nej inte direkt.

Hur ser din fotbollsframtid ut?

Framtiden är ju att fortsätta spela i Tollered så länge jag håller!

Stort tack!

 

Dags för LIF:s Tall:

Säsongen 2019 är färdigspelad. Hur skulle du sammanfatta er säsong?

Det har varit toppar och dalar igenom hela säsongen. Både stått upp bra och tagit poäng mot topplag och sämre insatser med poängtapp mot lag i botten.

Vad det några andra lag eller spelare i serien som du imponerades extra mycket av?

Det brukar alltid finnas en eller två i varje lag som sticker ut, men ingen specifik som jag kommer på nu.

Hur ser du på din egen säsong?

Jag tycker den har varit helt okej, endast 2 gula kort på 22 matcher och min bästa säsong målmässigt, där jag till och med gjort två av målen med fötterna.

Är det någon i det egna laget eller organisationen som förtjänar extra beröm?

Det är många, folk som ställer upp när det behövs. Coach som står ut med oss. Jag kom i tid en gång, det ska jag ha stor eloge för. Är det någon särskild match eller situation som står ut? Negativt så matchen mot fröjden (1-9) på våren. Det är inte mycket som går rätt den dagen, och vi är nog inte först på en enda boll. Positivt att vi spelar lika mot dom på hemmaplan.

Är det några andra lag eller spelare i lokalfotbollen som du gläds eller lider med?

Kul för Götaholm att få vinna serien. Tråkigt att Bergum och Öjersjö åker ut, alltid roligt att möta dom (Kubic, du är välkommen till Lekstorp). Sen får man glädjas åt moderklubben Floda BoIF som håller sig kvar i 5:an. Även om det hade varit väldigt roligt att ha dom i serien nästa år.

Hur ser din fotbollsframtid ut?

Hör jag inte av nåt från Real Madrid så får det väl bli en säsong till i Lekstorp. Några år till ska det bli iaf.

Stort tack!

 

Bloggen tackar självklart Anton, Philip och Patrik för att de tog sig tid!

 

/Rasta