Det är dags för årets sista avsnitt av Rasta Möter (Göteborgs enda renodlade lokalfotbollspodd)! Egentligen skulle det även kommit ut ett avsnitt nästa vecka men av lite olika anledningar kommer det inte att släppas (eller iallafall inte just nu).

Vi rundar iallafall av årets lokalfotboll med att prata med GP-sportens lokalfotbollsbevakare Alexander Olausson! Det blir en bra timme där vi betar av herr Olaussons egna fotbollskarriär (oklart dock vilken klubb han tillhör!) men även hans journalistiska bana hittills. Vi pratar självklart även om GP:s satsning på lokalfotbollen och året som gått!

En fin avslutning på lokalfotbollsåret 2019!

Podden kommer tillbaka någon gång under försäsongen 2020 med fler djupdykningar i lokalfotbollen!

 

Precis som vanligt hittar ni podden där andra poddar finns. iTunes och Podomatic till exempel eller varför inte på poddens sida på PodBean. Vill man lyssna på helvolley så är det bara att klicka igång avsnittet här under!

På återseende! 

 

/Rasta