Vi avslutar sammanfattningarna av säsongen 2019 med 7C!

Kolla HÄR hur bloggen tippade inför säsongen.

 

1. HJUVIKS AIK 78-24 +54 50 poäng

Laget var på den nedre halvan av 7B förra säsongen och slutade åtta. Med bara en träningsmatch i ryggen inför säsongen så blev det en tippning i botten av bloggen. Visst hade det ryktats om några nyförvärv och det hade trillat in några nya gubbar. Uppenbarligen hade bloggen för dålig insynHjuviks nybygge räckte hela vägen till serieseger! Laget visade direkt från start att de var och räkna med och radade upp åtta raka segrar! Det var en del jämnare matcher med 2-1 mot Kareby och 3-1 mot Rödbo. Det rann dock iväg också när Lundby besegrades med 7-0 och Brämaregården med 9-0! I match nummer 9 ställdes laget mot Pushers BK (som också inlett med åtta segrar!). Hjuvik hade greppet om seriefinalen då de ledde med 3-1 i slutet. Pushers räddade dock upp en poäng med en reducering i 91:a och kvittering i 93:e! Möjligen tog det sena poängtappet på krafterna för Hjuvik kryssade även mot AIF (1-1) och Solväder (2-2). Det blev iallafall seger med 7-0 i sista matchen och laget var tvåa, fyra poäng efter Pushers, när hösten drog igång. Hjuvik inledde lite skakigt med 2-2 mot Kareby i omstarten efter en sen kvittering av Tim Sterner. I matchen efter föll sen laget ytterst oväntat mot Hermansby (2-3) men som tur var så vacklade även toppkonkurrenten Pushers. Hjuvik fick dock ordning på spelet och satte press på Pushers med tre raka segrar men förlorade sen ytterst oväntat mot Öset på Gröna Vallen med 2-3! Inför returen mot Pushers ledde PBK serien med en poäng. I en jämn kamp så kunde Calle Rendahl avgöra med sitt 2-1 mål med kvarten kvar och ge Hjuvik guldvittring! Då Pushers tappade poäng mot Solväder (2-2) kunde sen Hjuvik avgöra serien i näst sista omgången mot trean AIF! Det blev 2-0 och guldhattarna åkte fram på Gröna Vallen! En imponerande säsong för Hjuvik som alltså tog klivet upp i sexan! Laget gjorde flest mål i 7C (78) men det var ganska bra spridning på målskyttarna där Oscar Lösnitz var målbäst med sina tio mål. Hjuviks defensiv var också bäst i 7C med bara 24 insläppta22 matcher.

 

2. PUSHERS BK 74-30 +44 45 poäng

Laget var skyhöga favoriter i bloggens bok inför säsongen. Rutinerade lokalfotbollstränaren Kristofer ”KL” Landahl var tillbaka i Pushers och bröderna Johansson Wong (Sunny och Jimmy) anslöt också. Lägg även till Daniel Sikuljak och Marcus Lindberg så hade PBK ett riktigt slagkraftigt lag i sjuan. Laget inledde också riktigt stabilt med åtta raka segrar! Det var ganska många säkra segrar med 4-0 mot både AIF och Bergsjön och 5-0 mot Brämaregården. Laget fick kämpa lite mer mot både Proletären (2-1) och Öset (2-1). Efter åtta raka vankades det seriefinal mot överraskningen Hjuvik. Där såg det ut att bli förlust men på övertid satte Joakim Jonsson både 2-3 och 3-3! Pushers avslutade sedan med tre segrar, bland annat 6-1 mot Kareby, och gick alltså obesegrade genom våren och ledde 7C med fyra poäng före Hjuvik. Känslan var väl att PBK skulle springa iväg med serien när hösten drog igång men så blev det inte alls. Laget öppnade svagt och föll borta mot Bergsjön SK med hela 1-4 i omstarten. I matchen efter förlorade laget igen, och denna gången mot bottengänget Brämaregården som avgjorde i 90:e! Det skulle också bli en tredje förlust direkt då AIF vann derbyt på Gröna Vallen med 3-1! PBK fick dock ordning på grejerna och tog tio poäng på de fyra följande matcherna. Storsegrar mot Hermansby (7-1) och Öset (8-0) men lite oväntat 1-1 mot bottenlaget Rödbo. Trots den svajiga starten på hösten och poängtappen så ledde PBK serien med en pinne före Hjuvik inför deras möte. Det blev dock förlust med 1-2Gröna Vallen och plötsligt var inte längre laget i förarsätet. När det sedan blev 2-2 mot Solväder avgjorde Hjuvik serien. Hjuviks seger mot AIF gjorde dock också att Pushers i praktiken säkrade andraplatsen och uppflyttning! Kanske inte riktigt den säsongen som laget räknade med men det slutade iallafall med uppflyttning och det var väl ändå det viktiga. Offensivt svarade PBK för 74 mål och Sunny Johansson Wong var bäste målskytt med 17 strutar. PBK var alltså bara nere och vände i sjuan och är tillbaka i 6C nästa säsong.

 

3. AIF GÖTEBORG 64-38 +26 45 poäng 

Arbetarnas IF har pendlat lite mellan sexan och sjuan och åkte förra säsongen ur 6C efter en elfteplats. På pappret en riktigt bra trupp för sjuan men det är alltid svårt att veta vilka spelare som verkligen kommer att lira. Bloggen trodde på en placering lite bakom toppen (tippades som femma) men AIF stod för en riktigt stark insats och föll till slut i en avgörande kvalmatch! Laget inledde starkt med sju poäng på de tre första med bland annat 5-1 mot Hermansby och 6-3 i derbyt mot Ösets BK. Det första riktiga testet kom mot favoriten Pushers och då blev det förlust 0-4 och i matchen efter avgjorde motståndarna Solväder i 90:e! Resten av våren var dock finfin då laget vann sex matcher och kryssade en på sina sju avslutande kamper. Det blev uddamålssegrar mot Lundby (1-0), Bergsjön (2-1), Brämaregården (3-2) och Hermansby (2-1). Laget tog även poäng mot toppkonkurrenten Hjuvik (1-1). Den fina avslutningen gjorde att laget var trea inför hösten. AIF började hösten med att kryssa mot jumbon Rödbo (3-3) men visade sen klass då Pushers besegrades i derbyt på Gröna Vallen med 3-1! Det blev sen revansch på Solväder (seger 3-0) men sen blandade prestationerna lite. Laget föll borta mot Kareby (2-4) innan Lundby (5-2) och Öset (3-0) besegrades. AIF hade läge att haka på den absoluta toppstriden men fick lämna Bergsjövallen med 0-5 i bagaget mot Bergsjön SK. AIF krossade sen Brämaregården med 1-9 innan det var dags att möta Hjuvik i näst sista omgången. En seger där och direkuppflyttningsdrömmarna hade levt in i sista omgången. Det blev dock förlust 0-2 och Hjuvik firade uppflyttning. Trots att AIF slog Proletären med 6-3 i sista matchen räckte det inte för att gå förbi tvåan Pushers som klarade sig på bättre målskillnad. Tredjeplatsen räckte dock till kvalspel om en plats i sexan 2020. Laget slutade dock sist i gruppen efter segrande Vatra KIF och Knippla IK. Även Knippla fick dock gå efter att Neutrala kastades ur sexan och det öppnades upp en till plats. AIF föll i sista matchen mot Vatra med 3-4 och hade laget fått in ett mål till hade det blivit spel i sexan! Helt klart en lite frustrerande säsong så här i backspegeln då både Pushers och Hjuvik vacklade under hösten men AIF lyckades inte riktigt ta tillvara på det tillfället. Offensivt var Kim Holm bäst i AIF med sina tio mål.

 

4. SOLVÄDERS FC 66-44 +22 40 poäng

Ännu ett av lagen som haft lite svårt att bestämma sig om man är ett division 6- eller division 7-lag. Förra året slutade laget trea i 7B och känslan var att de kan slå alla lag men att de skulle få det svårt att hålla ihop det över en hel säsong. Så blev det också där laget låg och lurade bakom topptrion men aldrig riktigt fick kontakt. Vårsäsongen var dock riktigt stabil där det faktiskt bara blev en enda förlust (1-3 mot Pushers). Annars inledde säsongen med två tidiga kryss mot Kareby (3-3) och Lundby (0-0) vilket gjorde att laget halkade efter lite. Sen kom en fin svit med fyra raka segrar med bland annat sena avgöranden mot både AIF (Léon Blomstrand i 90:e) och mot Hermansby (Mohammed Jelil i 84:e). Det blev även målrikt mot PFF (5-3) och Rödbo (5-1). Efter kryss mot Öset (3-3) kom förlusten när Pushers blev för svåra (1-3). Laget var sen nära att slå Hjuvik men tappade 2-1 sent till 2-2 innan våren avslutades med 5-4 mot Kareby. Blomstrand avgjorde änne en gång med ett sent segermål (87:e!). Laget var fyra inför omstarten och utan kryssen hade laget varit med rejält. I början av hösten spelade dock laget bort från uppflyttningskampen. Visst blev det 6-2 i första matchen mot Lundby men sen blev det förlust mot Bergsjön (0-1), kryss mot bottenlaget Brämaregården (1-1) och 0-3 mot AIF. Det skulle också bli förlust i matchen efter då Proletären drog längsta strået och vann med 3-2. Solväder vaknade sen till och avslutade med fyra segrar och två kryss där det blev poäng mot både tvåan Pushers (2-2) och ettan Hjuvik (1-1). Det bjöds även på målkalas mot Hermansby (6-1) och Ösets BK (9-5)! Det var dock lite för sent formtoppat och SFC kom aldrig ifatt lagen framför. Laget har utan tvekan en hög högstanivå särskilt offensivt och Blomstrand var tvåa i 7C:s skytteliga med sina 21 mål. I matcherna mot topplagen höll Solväder utan tvekan jämna steg med dubbla kryss mot Hjuvik, ett kryss mot Pushers och seger i en av matcherna mot trean AIF. Det var dock för djupa svackor med poängtapp mot lag betydligt lägre ner i tabellen.

 

5. BERGSJÖN SK 67-43 +24 39 poäng 

Alltid svårt att veta vart man har Bergsjön SK som har pendlat lite mellan sexan och sjuan. Bloggen gissade på en mittenplacering och så blev också även om laget var med och utmanade lite om topplaceringarna under delar av säsongen. Laget var med hyfsat i början men kunde inte rå på blivande toppduon Pushers (0-4) och Hjuvik (2-5). Annars blev det segrar mot Öset (3-1), Kareby (3-0) och Lundby (7-4) samt ett kryss (0-0) mot Solväder. Laget tappade lite mark under slutet av våren med uddamålsförluster mot både Hermansby (2-3) och AIF (1-2). Visst blev det fina 5-1Rödbo men innan sommaren även 2-2 mot Öset. BSK var femma inför hösten och det började riktigt bra med 4-1 på topplaget Pushers! Segern följdes upp med 1-0Solväder, 3-3 mot Kareby och hela 7-3 mot Lundby. Plötsligt hade laget lite chans att knipa en tredjeplats och kanske få kvala. Det blev förvisso förlust mot Hjuvik (0-2) men sen 8-0BFC och 5-0AIF! Bergsjön orkade dock inte hela vägen och laget föll mot både Hermansby (0-2) och Rödbo (2-4) innan säsongen avslutades med 7-4 mot Proletären. Luriga i sina bästa stunder med alldeles för ojämna för att hota högre upp, iallafall den här säsongen. Shafi Abdikadir Sharif var lagets bästa målskytt med sina 13 mål.

 

6. KAREBY IS 75-57 -18 37 poäng

Kareby startade upp sin seniorverksamhet igen inför förra säsongen och slutade näst sist i 7A. Inför säsongen kändes det dock som unga Kareby (med några undantag) skulle ta ett rejält kliv upptåt i tabellen och så blev det också! Inledningen på säsongen var dock trevande även om det blev 3-3 mot Solväder och en hedersam förlust mot blivande topplaget Hjuvik (1-2). Det blev dock också 3-6 mot Lundby samt 0-3 mot Bergsjön SK och efter fyra omgångar stod KIS på en ynka pinne. Första segern kom dock i matchen efter då det blev 4-1 mot Brämaregården men det blev ingen riktig vändning ändå. 1-4 mot AIF följdes upp av 5-5 mot Proletären där Kareby hämtade upp ett 0-5 underläge i andra halvlek! Laget föll också med 2-4 mot Hermansby och återfanns i botten av tabellen. Innan sommaren kom först en liten höjning med 6-0 mot Rödbo och 3-2 mot Öset efter ett hattrick av Oscar Marek men sen även en dipp. Vårsäsongen avslutades nämligen med 1-6 mot Pushers och 4-5 mot Solväder efter ett sent motståndarmål. Våren var helt klart en liten besvikelse och laget var åtta inför omstarten. Hösten blev dock riktigt fin då laget inte förlorade en enda match! Det blev 2-2 direkt mot blivande topplaget Hjuvik där det var Hjuvik som kvitterade några minuter från slutet. Laget slog sen bland annat Lundby (4-0), AIF (4-2) och det blev hela 9-2 mot Rödbo! Säsongen avslutades med sju raka segrar där tvåan Pushers besegrades i sista matchen med 4-2. Offensivt var KIS näst bäst med sina 75 (Hjuvik gjorde 78) och bäst i hela 7C var Emil Henriksson med 24 mål! En lite svajig vår följdes upp av en strålande höst och det ska bli kul att se om Kareby tar ännu ett kliv 2020!

 

7. LUNDBY IF 64-79 -15 27 poäng

Lagom till klubbens 100-års jubileum startades det upp ett seniorlag igen. Bloggen hade ganska höga förväntningar på laget sen om det var befogat är en annan sak. Känslan var väl att laget skulle kunna locka till en hel del bra spelare som kanske hade kopplingar till klubben när de lirade högre upp i seriesystemet. Det blev dock en mittenplacering för 100-åringen. Inledningen var tuff med bara en seger (6-3 mot Kareby) på de fem första. De rasslade till mot de blivande topplagen Pushers (2-5) och Hjuvik (0-7) men även mot Bergsjön SK (4-7). Laget bjöd sen på en egen målfest när Brämaregården besegrades med 7-3 efter ett hattrick av Carl Larsson. Det var sent jämnt mot AIF (0-1) men det blev förlust där och även i matchen efter mot Proletären (2-4). Avslutningen var bättre där Lundby vann tre raka mot Hermansby, Rödbo och Öset. Laget hade sen 1-1 i paus mot Pushers i sista matchen innan sommaren men föll med 1-4 till slut. När våren skulle sammanfattas låg LIF sexa och säsongen tog aldrig riktig fart. Laget svarade nämligen för en poängmässigt usel start på hösten med sex raka förluster! Visst var det mot lag högre upp som Solväder (2-6), Hjuvik (1-4) och AIF (2-5) men det blev även 3-4 mot Brämaregården och 0-4 mot Kareby. Precis som på våren höjde sig dock laget på slutet och säsongsavslutningen blev positiv. Fyra raka trepoängare på de fyra sista och bland annat 5-3 mot Hermansby och hela 8-1 i sista matchen mot Öset! Offensivt var det bra med 64 gjorda mål där Nana Piesie var bäst med sina 15. Defensivt släppte dock laget nästan 80 bollar (79) och det var bara Brämaregården (97) och Öset (82) som var sämre. Kul iallafall att Lundby är tillbaka i seriespel och klubben får bygga vidare!

 

8. HERMANSBY IF 44-67 -23 23 poäng

HIF var i mitten av 7B förra säsongen (sexa) och bloggen trodde på en liknande placering i år och så blev det väl också ungefär. Med undantag för segern mot Proletären (3-1 i omgång 2) och krysset mot Rödbo (1-1 i omgång 4) blev det fem förluster på de sju första matcherna. Det rann iväg lite mot både AIF (1-5) och Pushers (0-4) men annars en del jämna matcher. Det blev sen en fin seger mot Kareby borta (4-2) efter en vändning sista halvtimmen. Våren avslutades dock med tre förluster på de fyra sista. Det blev först 2-3 mot Lundy innan HIF själva vann med samma siffror mot Bergsjön SK. Laget föll sen med 2-5 mot Brämaregården och stod upp bra mot AIF men förlorade med 1-2. Laget var nia efter våren och det skulle alltså bli en liten förbättring under hösten. Efter förlusten mot PFF (1-3) i omstarten så hittade HIF en fin liten poängsvit. Topplaget Hjuvik besegrades med 3-2, Simon Grahn räddade poäng i derby mot Rödbo (1-1) och mot Öset blev det hela 7-4 efter ett hattrick av Andreas Averby. Hermansby kom dock ner på jorden ganska rejält då det blev 1-7 mot Pushers och 1-6 mot Solväder. Det blev även förluster både mot Kareby (1-2) och Lundby (3-5). Hermansby avslutade iallafall snyggt med två segrar där Bergsjön besegrades med 2-0 och Brämaregården med 5-4 efter ett hattrick av Marco Strandberg. Just Strandberg var också lagets bästa målskytt med sina sju mål. En ganska väntad placering för Hermansby som dock verkar har en stabil grund att stå på och även släppt upp lite spelare födda 2003 och 2004 i a-laget vilket bådar gott inför framtiden!

 

9. ÖSETS BK 53-82 -29 20 poäng

Majorna-laget Öset var upp och vände i 6C förra säsongen men åkte ur direkt och inför säsongen kändes det inte som som laget skulle ha något med uppflyttningskampen att göra utan återfinnas på den undre halvan. Bloggen hade faktiskt laget som nia när serien tippades och så blev det också. ÖBK:s inledning på säsongen var dock överraskande bra då det blev tidiga segrar mot både Brämaregården (6-1), Proletären (3-2) och Hermansby (3-1). Visserligen blev det förlust i premiären (1-3 mot Bergsjön) och en derbytorsk mot AIF (3-6) men ändå en fin start. Laget föll sen mot topplagen Hjuvik (0-3) och Pushers (1-2) men höll ändå ganska jämna steg och det blev sen 3-3 mot Solväder. Avslutningen på våren var lite blandad med seger mot Rödbo (4-0) men bland annat förluster mot Lundby (3-5) och Kareby (2-3). ÖBK var på en fin sjundeplats inför sommaruppehållet men det skulle alltså bli en lite sämre höst. Det blev förlust direkt i de tre första matcherna då Brämaregården (2-3), PFF (1-4) och Hermansby (4-7) blev för svåra. Sen kom lagets två enda segrar under hösten. Att laget slog blivande jumbon Rödbo (4-1) var kanske inte så konstigt men sen skrällde Öset rejält när det blev 3-2 mot topplaget Hjuvik hemma på Gröna Vallen! Skrällen inspirerade dock inte avslutningen på säsongen då laget förlorade sina sista fem matcher och det rasslande in mål. Bland annat blev det 0-8 mot Pushers, 5-9 mot Solväder och 1-8 i sista matchen mot Lundby! Defensiven sviktade rejält under säsongen och det var bara Brämaregården (97) som släppte fler än ÖBK (82). Offensivt var Senad Zuta bäst med sina 10 mål.  

 

10. PROLETÄREN FF 48-78 -30 20 poäng 

Laget drog sig ur 6C förra säsongen och fick börja om i sjuan och det var en liten omstart för klubben där många spelare lämnade. Insynen för inte optimal för bloggen och PFF spelade inga träningsmatcher under försäsongen. Laget tippades faktiskt sist i tabellen men det blev en tiondeplats men bra kontakt med lagen precis framför. Starten var dock svag med bara en seger på de sex första matcherna (1-0 mot Rödbo i tredje omgången).  Det var dock ganska jämna kamper med 0-3 mot Hjuvik och uddamålsförluster mot Öset (2-3) och topplaget Pushers (1-2). PFF hittade dock en fin (och målrik period) i mitten av våren. Anfallaren Armando Smedberg Dalence anslöt från Inter Linné och han såg ut att bli matchhjälte mot Kareby efter ett hattrick och ledning 5-0 i paus. Kareby hade dock andra planer och matchen slutade 5-5! I matchen efter höll dock Proletären undan och slog Lundby med 4-2 och sen var det dags för PFF själva att vända en matchbild. I paus mot Brämaregården såg det mörkt ut då PFF låg under med 1-6. Under matchens sista halvtimme gjorde dock laget sex raka mål och vann med 7-6! PFF hade dock inget att sätta emot topplagen AIF (0-4) och Hjuvik (0-7) innan uppehållet och laget gick på sommarledighet som tia. Laget tog sen en del poäng inledningsvis på hösten med segrar mot Hermansby (3-1), Öset (4-1) och lite överraskande mot Solväder (3-2) efter att Cristian Luis Molina Arriagada avgjort sent. PFF:s avslutning på säsongen var dock svag med bara en pinne (1-1 mot BFC) på de sista sex matcherna. Defensiven läckte också med 2-5 mot Lundby, 0-4 mot Kareby, 3-6 mot AIF och 4-7 i sista matchen mot BergsjönArmando Smedberg Dalence och Sebastian Landi delade den interna skytteligatiteln på 12 mål var. Med tanke på förutsättningarna så var det en helt klart godkänd säsong för PFF som de kan bygga vidare på.

 

11. BRÄMAREGÅRDENS FC 46-97 -51 17 poäng

Svårt att veta vart man hade BFC inför säsongen. De var anmälda till säsongen 2018 men kom aldrig till spel. Bloggens gissning var att det skulle vara ett ungt lag som skulle få det ganska tufft (tippades som tia) och det skulle visa sig stämma. Inledningen var till och med riktigt tuff då laget förlorade sina nio första matcher! Det rann iväg i vissa matcher och blev bland annat 1-6 mot Öset, 0-5 mot Pushers, 3-7 mot Lundby och hela 1-9 mot Hjuvik. Laget pressade dock både Bergsjön (2-3) och AIF (1-2) och mot Proletären såg det ut att bli första segern då laget ledde med 6-1 i halvtid. PFF stod dock för en makalös vändning då de gjorde sex raka mål efter paus och vann med 7-6! Till slut kom dock första segern när Hermansby besegrades med 5-2 och i sista vårmatchen satte Emmanuel Lodu ett hattrick när laget slog Rödbo med 3-1. BFC var 11:a inför omstarten och trots att det blev fler poäng på hösten så slutade laget näst sist. Inledningen på hösten var dock riktigt fin med seger 3-2 direkt mot Öset och sedan en skräll mot topplaget Pushers (3-2)! Faraz Wosoughian blev matchhjälte med sitt segermål i 90:e! Det blev även 1-1 i matchen efter mot Solväder och det såg ut som laget skulle kunna klättra lite i tabellen. BFC kunde dock inte behålla den fina formen även om laget slog Lundby med 4-3 några omgångar senare. På de sista sex matcherna blev det sex förluster och bland annat 0-8 mot både Bergsjön SK och Hjuvik och 1-9 mot AIF! Brämaregården klarade precis 100 strecket när det gäller insläppta mål (97). Laget blixtrade till då och då och var inblandade i en hel del jämna matcher även om det också rann iväg här och där. Adriano Maciel BrasEmmanuel Lodu och Florin Paduraru gjorde alla sex mål var.

 

12. RÖDBO IF 30-70 -40 14 poäng 

Efter flera säsonger i den absoluta botten av sjuan blixtrade laget till 2018 med en fin femteplats. Bloggen trodde att RIF bygga vidare på det och kanske stabilisera sig som ett mittenlag. När säsongen 2019 ska sammanfattas var dock laget tillbaka som jumbo. Inledningen var dock lovande med seger direkt mot Brämaregården (4-1) och kryss i matchen efter mot blivande trean AIF (1-1). Visst föll laget mot Proletären (0-1) men tog poäng i derbyt mot Hermansby (1-1). Målmässigt blev det sen tämligen jämna matcher mot topplagen Hjuvik (0-3) och Pushers (1-3) men sen rann det tyvärr iväg. 1-5 mot Solväder följdes upp med 0-6 mot Kareby. Den dystra sviten fortsatte fram till sommaren med bland annat 0-4 mot Öset och 1-3 mot BFC när serien vände. RIF förlorade sina åtta sista matcher på våren och var sist inför hösten. Precis som våren började dock hösten ok med en poäng mot uppflyttningskämpande AIF hemma på Rödbovallen efter att Markus Hasselblom satt 3-3 med fem kvar! I matchen efter var det Michael Le Breton som höll sig framme och satte 4-3 mot Proletären i 89:e! Precis som i första mötet blev det även 1-1 mot Hermansby. Den fina starten på hösten gjorde att laget kunde hoppas på att klättra lite i tabellen men nästa trepoängare skulle dröja tills sista matchen på säsongen. Däremellan blev det bara en poäng på sex matcher. Poängen kom förvisso mot topplaget Pushers (1-1) men det blev bland annat 1-4 mot Öset och hela 2-9 mot Kareby. Säsongen avslutades iallafall som sagt med seger när Bergsjön SK besegrades med 4-2. Rödbos 30 mål framåt var sämst i 7C och Markus Hasselblom var målfarligast med sina sex mål. Ska vi hitta något positivt för Ians gäng så stod laget upp bra i vissa matcher och tog poäng både mot tvåan Pushers och trean AIF. Framtiden får avgöra om femteplatsen 2018 bara var en tillfällighet.

 

/Rasta