Det finns egentligen TRE olika sätt att stötta Rasta&Dalla och hjälpa bloggen att leverera den bästa möjliga bevakningen av vår fina lokalfotboll:

Som FÖRENING så går det att stötta bloggen med 1250:- (moms inräknat) för varje kalenderår. Detta är en grundförutsättningen för att jag ska kunna hålla på! 2017 och 2018 hade bloggen mellan 40-50 klubbar som stöttade och säsongen 2019 var det nästan 60 klubbar! 

Kontakta bloggen (rastaochdalla@rastaochdalla.se) för mer information men jag kommer att börja kontakta klubbar i början av 2020.

Som ENSKILD PERSON går det att stötta bloggen antingen via tjänsten Patreon eller genom SWISH.

Klicka bara på bilden för att komma till Rasta&Dalla’s sidaPatreon. Där kan du sedan välja att stötta oss med en valfri summa månadsvis. Ett väldigt enkelt och smidigt sätt för dig att hjälpa bloggen. Många bäckar små som det så vackert heter. Detta är ett jättebra sätt då det ger en inkomst som tickar in varje månad.

Skulle du vilja stötta oss med en engångssumma så går det att göra via SWISH (0735-909606). Skriv dock gärna vem det är ifrån då det är trevligt att veta!

Det går även som FÖRETAG att stötta bloggen genom att annonsera. Vi når ut till större delen av lokalfotbollen och har runt 800-1000 besökare om dagen. Vi gjorde en enkätundersökning där det kom fram att majoriteten av de som besöker bloggen är män i åldrarna 20-40 och annonsörer kommer även att nämnas i bloggens podcast (Rasta Möter) som kommer ut mellan 25-30 gånger per år och brukar ha mellan 300-500 lyssnare per avsnitt. Bloggen är ett perfekt sätt att nå ut och samtidigt stötta bredd- och lokalfotbollen i Göteborgsområdet!

Kontakta rastaochdalla@rastaochdalla.se för mer information angående annonsering.

Tack till alla som stöttar bloggen!

 

/Rasta