Det med stor glädje som bloggen kan presentera en ny samarbetspartner för 2020:

TEAM SPORTIA Göteborgsgruppen driver inte mindre än sex stycken Team Sportia-butiker i Göteborgsområdet (Frölunda Torg, Nordstan, Backaplan, Kålltorp, Kongahälla Center och Kungälv). Dessutom ingår även online-butiken Sport99.se i företaget. 

Lokalfotbollskopplingen är också stark då TEAM SPORTIA Göteborgsgruppen drivs av familjen Tidstrand!

Sönerna Daniel (till vänster) och Niklas (till höger) är välkända namn i fotbollskretsar i Göteborg. Daniel lirar med Qviding FIF och var med och vann division 2 förra säsongen men även seriens skytteliga på imponerande 25 fullträffar. Storebror Niklas har återvänt till moderklubben Älvängens IK (5A) där han numera är tränare. 

Det var också bröderna som grundade online-butiken Sport99.se som säljer sortiment från butikerna. 

 

Bloggen hälsar TEAM SPORTIA Göteborgsgruppen välkommen ombord och hoppas på ett härligt samarbete 2020!

 

/Rasta