Det är glädjande att meddela att Teamtastic Göteborg kommer att fortsätta sitt samarbete med bloggen även 2020

 

En runda i spelet tar exakt 63 minuter och ni tävlar i team om 3-6 personer.  Kollegor & kompisgäng som vill göra en kul aktivitet tillsammans är välkomna exempelvis under en afterwork innan middagen eller under ett break på konferensen. Kickstarta utekvällen eller använd Teamtastic som en icebreaker på möhippan & svensexan. 

Game´s on!

I Teamtastics lokaler på Burggrevegatan 15 finns det 9 olika rum med 9 unika uppdrag som ska genomföras på tid! Alla lag kör alla uppdragen för att sedan se vilka som står som vinnare.

Bloggen har varit på besök och det känns som ett perfekt ställe för lokalfotbollens vinnarskallar! Som uppvärmning inför säsongsavslutningen, för att liva upp en försäsong, eller varför inte för att lära känna sina nya lagkompisar!

 

/Rasta