Igår beslutade förbundets tävlingskommitté att FK Kozaras plats i 4A kommer att tillsättas. 

Partille IF FK (som slutade trea i 5A 2019) har fått förfrågan om de vill ha Kozaras plats och de kommer att tacka ja till platsen och alltså kliva upp i 4A.

När det gäller Partilles plats i 5A så har division 6-laget FC Bosona-Bosna IF (som missade i kvalet till femman) fått förfrågan och de kommer att tacka ja till den platsen. 

När det gäller Bosona-Bosnas plats i 6B så är det division 7-laget AIF Göteborg (som missade i kvalet till sexan) som bör erbjudas den platsen. Bloggen har dock inte lyckats få tag i någon i AIF för att få insyn i hur de resonerar. Då AIF missade i kvalet så är väl den spontana känslan att de vill ha platsen men även kanske att AIF låter truppen rösta om uppflyttning. Vi får helt enkelt avvakta när det gäller AIF. Lagen har helgen på sig att besluta då förbundet, enligt bloggens källor, vill ha besked på måndag. Skulle AIF tacka nej borde, enligt bloggens uträkningar, bästa fyran Göteborgs City FF (2,05 i poängsnitt) var först i tur följda av Solväders FC (1,81 i poängsnitt) och Angered SK (1,64).   

Grattis iallafall till Partille IF FK och FC Bosona-Bosna IF och bloggen får återkomma angående AIF.

 

/Rasta