Cupveckan går vidare och imorgon fortsätter Hisingsmästerskapen!

 

TORSDAG 20/2

Grupp 2

Backatorp IF (7C) – Torslanda IK (division 3) Backavallen (18.45)

Torslanda inledde HM med att kryssa mot Velebit (1-1) och ska nu ta sig an 7C-laget Backatorp IF. För BIF är det första matchen i cupen då de lämnade WO i sin första match mot Hisingsbacka pga av vädret. Inte oväntat kommer TIK vara favoriter denna matchen och känslan är väl att Backatorp kommer få det svettigt. 

 

KF Velebit (4B) – Hisingsbacka FC (division 3) Backavallen (20.15)

4B-laget Velebit kryssade alltså mot Torslanda (1-1) i första matchen efter att Emilio Rossi hade skickade upp en frispark i klyckan. Nu ställs de alltså mot HBFC som leder gruppen efter en 3-0 WO-seger i första matchen. Känslan är att det kan bli en jämn kamp. HBFC slutade sexa i division 3 Nordvästra Götaland förra säsongen medan Velebit föll i kvalet till trean efter en andraplats i 4B.  

 

Grupp 4

BK Skottfint (6B) – Finlandia/Pallo AIF (5A) Länsmansgårdens IP (19.45)

Finpa inledde årets turnering med att besegra seriekollegan Bosona-Bosna med 2-1 efter ett segermål av Victor Carlsson i mitten av den andra halvleken. Nu ställs de mot 6B-laget BK Skottfint som har en 1-1 match mot Pushers BK (6C) i benen som enda träningmatch hittills. Daniel Åmans gäng har dock fyllt på med lite intressanta namn. Vinner Finlandia/Pallo AIF så säkrar de alltså avancemang. 

 

/Rasta