Precis som avsnittets gäst närmar sig Göteborgs ENDA renodlade lokalfotbollspodd – Rasta Möter – trettiostrecket! I avsnitt #29 är gästen ingen mindre än 5A-laget Älvängens IK:s tränare Niklas Tidstrand!

Vi snackar självklart om den fina karriären i bland annat Utsikten och Qviding innan skadorna satte stopp. Nu är det full fokus på tränarjobbet i moderklubben ÄIK och vi analyserar förra säsongen och blickar även framåt mot säsongen som kommer!

Det blir även lite prat om familjeföretaget Team Sportia Göteborgsgruppen som även samarbetar med bloggen!

Företaget bjuder även på fina rabatter på sin hemsida. Använd rabattkoden RASTA25 för att få 25% rabatt! Klicka här under för att besöka Sport99!

In och lyssna på en riktigt stabilt avsnitt!

 

Podden hittas som vanligt där andra poddar hittas. iTunes eller Podomatic fungerar alldeles utmärkt eller varför inte poddens sida på PodBean. Det går även bra att klicka här under och köra igång direkt! 


 

/Rasta