Det spelades faktiskt en cupmatch igår och det var i Hisingsmästerskapen:

 

FREDAG 21/2

Grupp 3

Brämaregårdens FC (7C) – IK Zenith (4B) 0-6

Det blev en ganska väntad seger för 4B-laget Zenith när de mötte division 7-gänget Brämaregårdens FC igår på Sälöfjordsvallen.

Zeniths tränare Joakim Olsson sa så här om segern:

”Vi var det bättre laget rakt igenom. Tror dom hade ett skott utanför från 40 meter som enda målchans. Hade vi haft lite skärpa så hade vi kunnat göra några till. Så en stabil insats från vår sida på en svårspelad plan i storm och regn!”

BFC:s Benjamin Landeback hade följande att säga om förlusten:

”Först och främst trevligt motstånd i Zenith. De trycker ner oss ganska djupt och som väntat vinner ganska stort men vi kämpar på ändå och försöker spela boll. Tyvärr blir vår forward alldeles för ensam när vi väl vinner boll. Många nya killar och första matchen i år mot ett division 4 lag är inte lätt, men skönt att vara igång ändå. Hoppas vi har fullt manskap till nästa match bara.”

Seger gör att Zenith har säkrat gruppsegern med maximala sex poäng på två matchen och fina 9-0 i målskillnad. På tisdag gör FTU och BFC upp om andraplatsen i gruppen (som också leder till avancemang). 

 

/Rasta