Imorgon rullar Hisingsmästerskapens slutspel vidare:

 

TORSDAG 5/3

KVARTSFINALER

Eriksbergs IF (4B) – BK Skottfint (6B) Rosenhill (18.45)

Eriksberg vann sin grupp efter segrar mot både seriekollegan Kärra KIF (4-2) och 5A-laget Vardar (3-2). Skottfint vann sin avslutande match mot FC Bosona-Bosna IF med 2-0 och gick därmed vidare som tvåa. EIF får gälla som favoriter. 

 

IK Zenith (4B) – Hisingsbacka FC (division 3) Hovgårdsvallen (18.45)

Zenith tog sig vidare tämligen enkelt efter 9-0 på två matcher mot Brämaregårdens FC och FTU. Hisingsbacka FC gick vidare som tvåa i sin fyralagsgrupper efter segrar mot Backatorp (på WO) och Velebit (3-1). I sista matchen blev det förlust mot gruppsegraren Torslanda (2-3). Intressant att se om Jocke Olssons Zenith kan störa favoriterna HBFC!

 

Torslanda IK (division 3) – Kärra KIF (4B) Torslandavallen (20.00)

TIK vann sin grupp efter två segrar och ett kryss. Efter 1-1 mot Velebit i första matchen blev det sen 7-0 mot Backatorp och sen 3-2 mot Hisingsbacka FC (där gruppsegern säkrades). För Kärra KIF räckte 1-0 segern mot Vardar för att sluta tvåa i gruppen och gå vidare. Torslanda är helt klart favoriter. 

 

/Rasta