Imorgon är det dags för final i Hisingsmästerskapen. Det är vissa matcher som har blivit inställda in men bloggen har inte fått några indikationer på att HM-finalen skulle vara i fara.

 

SÖNDAG 15/3

HISINGSMÄSTERSKAPEN

FINAL

Hisingsbacka FC (division 3) – Finlandia/Pallo AIF (5A) Bravida Arena (14.00)

Division 3-laget Hisingsbacka får självklart räknas som favoriter men har haft tuffa matcher i slutspelet. I kvarten blev det 3-2 mot 4B-laget Zenith och i semin 1-0 på seriekonkurrenten Torslanda IK efter att Abubakar ”Babu” Dumbuya gjort matchens enda mål. Även Finlandia/Pallo AIF har vunnit sina slutspelsmatcher med uddamålet. Laget hade 3-0 i paus mot 6B-laget FTU i kvarten men det blev lite spännande då FTU reducerade både en och två gånger i andra. I semifinalen tog Finpa en fin 2-1 seger mot 4B-laget Eriksberg. Då regerande HM-mästarna KF Velebit redan är ute så får vi alltså en ny mästare imorgon och det ska bli kul att se om Finpa kan pressa HBFC!

 

/Rasta