Förra torsdagen (12/3) skulle semifinalerna i Västra Cupen ha spelats men pga oron över Coronaviruset så ställdes båda matcherna in.

Nu är det klart att en av semifinalerna kommer att spelas imorgon!

 

LÖRDAG 21/3

Västra Frölunda IF (division 2) – Utsiktens BK (division 1) Ruddalen 1 (14.00)

Ruddalenderbyt blir alltså av då Frölunda och Utsikten ryker ihop. Båda lagen har haft lite ofrivillig ledighet nu med en del inställda matcher. Lagen har faktiskt mött varandra redan under försäsongen och då vann UBK med 4-1 efter ett hattrick av Lucas Hedlund

 

Enligt de uppgifter bloggen har fått så verkar inte den andra semifinalen mellan division 2-laget Assyriska BK och IFK Björkö (4B) bli av. Det var Björkö som ställde in den första matchen efter oro över Coronaviruset och även pga Frölunda och Utsikten flyttade på sin match. Björkö vill gärna spela matchen men enligt de uppgifter bloggen har så går Assyriska vidare på WO då det var Björkö som tekniskt sett inte kom till spel i den första matchen. 

 

/Rasta