Imorgon är det dags för finalen i Östra Cupen

 

ONSDAG 25/3

Angered BK (division 3) – Sävedalens IF (division 2) Prioritet Serneke Arena (20.00)

Imorgon kväll smäller det på Prioritet Serneke när Angered och Sävedalen drabbar samma för att avgöra vem som får lyfta Östra Cupen-bucklan. Sävedalen har ett par titlar på senare tid och vann både 2017 och 2018. Känslan är att det kommer bli en riktigt tuff kamp då Angered BK ser heta ut inför division 3-säsongen och säker kommer bli ett topplag. ABK har spelat mycket och med bra resultat. Laget kommer från en 8-1 seger mot division 2-laget Vänersborg och innan dess 5-3 mot Gerdsken (som missade i kvalet till tvåan 2019). Angered slog ju även ut regerande ÖC-mästarna och division 1-laget Qviding i semifinalen efter straffar. Sävedalen har inte spelat sen 7-1 segern mot 5A-laget Hisingen i semifinalen. Sävedalen och Angered har redan mött varandra denna försäsong och då vann SIF med 4-2. 

SIF skriver lite inför matchen HÄR

Matchen spelas utan publik med GP sänder matchen.

 

/Rasta