Det har varit en väldigt rörig vecka när det gäller vår fina lokalfotboll. Trots alla olika bud, rekommendationer, direktiv och tolkningar har det faktiskt även spelats lite matcher.

För er som inte vet så kommer inte inbokade träningsmatcher att visas på förbundets hemsida. Detta efter samråd med SvFF och Polisen. Detta på grund av att internationella spelbolag har träningsmatcher från lokalfotbollen på sina sidor (då nästan all annan fotboll i hela världen ligger nere). Genom att inte lista matcherna så minskar risken att de blir spelbara hos bolagen, vilket i sin tur leder till mindre risk för matchfixning och andra problem.

Bloggen har självklart full förståelse för detta men tyvärr för detta även med sig att bloggen kommer att ha mycket svårare att rapportera om resultat från träningsmatcherna. Det går därför jättebra att höra av sig efter matcherna och rapportera in resultatet. För de som har Facebook är det lättast att skriva i bloggens Facebookgrupp.

Hur som helst har bloggen plockat upp följande resultat från veckan:

 

ONSDAG 1/4

Götaholm BK (5A) – Angered MBIK (4A) 3-4

 

FREDAG 3/4

Sandarna BK (4B) – Guldhedens IK (4A) 0-6

 

LÖRDAG 4/4

IK Zenith (4B) – Älvsborg FF (4B) 4-1

Bergsjö IF (6A) – Surte IS FK (6B) 10-1

Björndammens BK/Öjersjö IF (5A) – Kode IF (4A) 3-1

Vatra KIF (6A) – FC Bosona-Bosna IF (5A) 3-1 

Floda BoIF (5A) – Hovås Billdal IF (5B) 5-0

 

SÖNDAG 5/4

Bergums IF (7A) – Gunnared KIF (7A) 1-2

Syrianska/Arameiska FG (6A) – Västkurd BK (6B) 1-4

IF Mölndal (5B) – Tynnered FC (5B) 0-6

 

/Rasta