Göteborgs ENDA renodlade lokalfotbollspodd – Rasta Möter – fortsätter att leverera!

 

Gårda BK:s nyblivna tränare Josef La Carrubba dukar upp frukosten och snackar lokalboll med podden. Inte oväntat pratar vi om Gårda BK:s finfina resa genom seriesystemet där de vinröda gick från halvtaskigt division 6-gäng till division 3 på åtta säsonger. Vi snackar även vad som inte funkade förra säsongen, skadeproblemen och beslutet att ta sig an tränarrollen.

 

Självklart även en hel del gamla 6A-minnen, det där röda kortet och vikten av att uttala namn rätt

 

Ett långt och fint avsnitt som passar perfekt i lurarna i dessa karantäntider!

 

En liten fotnot är att avsnittet spelades in 19/3 (alltså innan säsongen sköts upp).

 

Hur lyssnar man på podden då? iTunes eller Podomatic fungerar utmärkt eller helt enkelt där alla andra poddar finns. Det går även med poddens sida på PodBean. Ett annat hett alternativ är att klicka igång avsnittet här under! 


 

/Rasta