Är det Göteborgs ENDA renodlade lokalfotbollspodd – Rasta Möter – som ni är ute efter så har ni hamnat rätt!

 

Med solig utsikt över Gröna Vallen så tar podden sig ett snack med 7A-laget Göteborgs City FF:s Anders Hultberg!

Vi pratar om livet i ett centrumlag som pendlar mellan lokalfotbollens lägsta och näst lägsta serie. Det blir även prat om utmaningarna i de lägre divisionerna, målformen 2017, när brorsan Daniel fäller ut ”bommen” och självklart även hur Corona-utbrottet påverkat lokalfotbollen!

Bra tugg och mycket garv utlovas!

Avsnittet spelades in 30/3 (alltså innan beslutet att skjuta upp serien till 1 juni).

 

Vi det här laget bör ni ha listat ut hur ni hittar podden men för säkerhetsskull tar vi det ändå. iTunes och Podomatic fungerar eller där ni hittar poddar i vanliga fall. Poddens sida på PodBean funkar också utmärkt eller så går det bra att klicka igång avsnittet här under! 

 
 

/Rasta