Onsdag betyder podd!

I detta, det 43:e, avsnittet av Göteborgs ENDA renodlade lokalfotbollspodd – Rasta Möter – träffar vi ingen mindre än 7B-laget Menisken IF:s Johan ”Bolivia” Anäng!

Med över tio år i MIF-tröjan har den gode Bolivia en hel del att snacka om.

Hur är det egentligen att lira i ett lag som spelat i den lägsta divisionen de senaste 45 säsongerna? Vi försöker reda ut Meniskens ambition att vara det bästa laget som inte går upp och självklart reder vi ut smeknamnen! Vem är ”Brorsan” och vem är ”Farsan” och varför kallas Johan ”Bolivia” när det var Ecuador han bodde i?

Många frågor, många svar och många skratt i ett riktigt fint avsnitt från lokalfotbollens hjärta!

 

Kan ni inte hitta podden vid det här laget så borde ni få skylla er själva. Men den hittas självklart där alla andra poddar hittas. iTunes fungerar utmärkt eller varför inte Podomatic. Det går även att hitta avsnittet på poddens sida på PodBean eller helt enkelt klicka igång avsnittet här under…

 

/Rasta