Seriestarten närmar sig äntligen och Göteborgs ENDA renodlade lokalfotbollspodd kämpar vidare!

I dagens avsnitt av Rasta Möter sitter podden ner med 6B-nykomlingen Arbetarnas IF:s Erik Entin!

Förutom att vi snackar om Eriks fotbollsbakgrund så blir det självklart fokus på AIF och frågan är hur mycket de präglas av det politiska? Var det verkligen kommunismens kamp mot kapitalismen när laget mötte Hjuvik förra säsongen? Självklart snackar vi om själva fotbollen och hur AIF lyckats klättra upp från botten av sjuan och nu ska göra ett nytt försök att etablera sig i sexan. Vi hinner även med att prata lite om Eriks tränaruppdrag i Ösets BK.

Inget att vänta på – bara in och lyssna!

 

Podden hittas som vanligt där andra poddar hittas. iTunes eller Podomatic fungerar utmärkt. Poddens sida på PodBean går också bra. Eller varför inte bara köra igång avsnittet här under!

 

 

/Rasta