Det är dags för avsnitt #45 av Göteborgs ENDA renodlade lokalfotbollspodd – Rasta Möter – och även vårens sista avsnitt!

Podden avslutar våren på topp med ett riktigt långt avsnitt.

Det blir fina 90 minuter plus tillägg med 4A-nykomlingen Ytterby IS sympatiske huvudtränare Robert Tartagni!

Vi snackar självklart om hans spelarkarriär från Kode till de småländska skogarna och hur han blev tränare. Det blir inte oväntat mycket prat om Ytterby och hur det var att komma in och försöka bygga om efter tre raka degraderingar. Vi tar självklart även upp succésäsongen i fjol som slutade med serieseger i 5A och känslan inför den kommande säsongen. Det hinns även med att prata om Kungälvsfotbollen, rivaliteten och Ytterbys ambitioner framöver!

Ett riktigt fint avslut på vårens poddande!

 

Har ni inte listat ut hur man hittar podden vid det här laget så borde ni få skylla er själva men jag är snäll. Göteborgs ENDA renodlade lokalfotbollspodd hittas självklart där alla andra poddar hittas. Varför inte på iTunes eller Podomatic? Poddens sida på PodBean fungerar också utmärkt. Känns det för jobbigt så funkar det att klicka igång avsnittet här under…

 

 

/Rasta