Vi kör vidare och redovisar lite övergångar inför höststarten!

 

I 4A så har SKIF Semberija fyllt på sin trupp med Jonatan Geld (född 2000). Geld kommer senast från spel med förra årets 4B-vinnare Öckerö IF.

 

I 4A har det även hänt en hel del i Guldhedens IK som inte bloggen rapporterat om innan. Följande spelare kommer inte att representera GIK nu under hösten:

Tishko Shafiq (lämnar för nystartade 7B-laget FC Zalin). 

Marcus Silvandersson (lämnat för Landala IF).

Emir Husic (uppehåll pga skador).

Rodrigo Canales (lämnar pga flytt).

Richard Nordlund (lämnar för Stenungsund IF).

Simon Parenti Svensson (lämnat för  Jula BK). 

Nicholas Kakonge (lämnar för 4B-laget Eriksbergs IF). 

Ghambar Rostam (lämnar för 4B-laget Eriksbergs IF).

Simon Möller (kaptenen lämnar för IFK Mariestad men kommer kanske hinna med några matcher till i GIK). 

 

i 4B har Älvsborg FF har gjort klart med ett fint nyförvärv. Olof Svensson (född 1989) ansluter från Älvängens IK men har även fina meriter från bland annat spel med Utsiktens BK i Superettan och division 1-2.

 

I 6A fortsätter nykomlingen Croatia Göteborg att förstärka sin trupp med välkända lokablfotbollsnamn. Senast i raden av nyförvärv är Blerim Ferati. Ferati har bland annat spelat med Marieholm BoIK, Lärje-Angereds IF och Angered MBIK. Hans senaste klubbadress är just Angered MBIK men förra året blev det inget spel då han fokuserade på sitt uppdrag som domare.

 

Ett annat lag i 6A som också fortsätter att fylla på sin trupp är Gamlestaden FF. Inte mindre än tre nya spelare är klara:

28-årige yttern/anfallaren Andreas Hagberg. Har haft ett längre uppehåll från förbundsdriven fotboll men har tidigt i sin karriär spelat med Askims IK och Solängens BK.

28-årige anfallaren Johan Niklasson har bland annat representerat Råå IF, Ramlösa Södra IF och Svartbjörnsbyns IF.

27-årige innermittfältaren Emanuele De Caro. Har ett förflutet i Azalea BK och även Göteborgs FF men har haft ett uppehåll från fotbollen.

 

6A-kollegan Tollereds IF har gjort ett fint offensivt nyförvärv. Rutinerade anfallaren Sebastian Fransson kommer nämligen att ha Spinnarvallen som ny hemmaplan. Fransson har de senaste säsongerna hållit till i Stenkullens GoIK men spelade innan dess i Lekstorps IF. När han lämnade Stenkullen var det egentligen tänkt att Särö IK skulle bli ny klubbadress men en flytt har gjort att TIF passade bättre.

 

I 6C kommer Azalea BK att få klara sig utan Gustav Brindeby och Omar Mahjoub då båda lämnar pga flytt.

 

7A-laget Gunnared KIF fortsätter att fylla på sin trupp:

Viktor Kirsby (från Hisingen FC, där han dock är kvar som assisterande tränare).

Lawek Nizarki (har tillhört GAIS organisation men var senast i Angered BK:s juniorer). 

 

/Rasta