Det gick lite snabbt igår och bloggen missade en riktigt spektakulär värvning inom lokalfotbollen:

Måns Saebbö (född 2000) lämnar division 1-klubben FC Trollhättan för spel i 5B med Kungsladugårds BK. Anfallaren har riktigt fina meriter och har tillhört IFK Göteborgs U17 och U19 och förra säsongen blev det en match i Allsvenskan med IFK där det också blev mål i segermatchen mot IK Sirius. Till hösten 2019 lämnade han för GAIS där det blev spel i Superettan. Inför säsongen 2020 skrev han på för division 1-klubben FC Trollhättan där han hann med nio matcher. Saebbö har även meriter från U17 och U19 landslaget. Att det just blev KBK är kanske inte så konstigt då det är moderklubben men känslan är väl att unge Saebbö inte gjort sitt på elitnivå ännu men Lagårn får iallafall en klassanfallare nu under hösten!

 

Bloggen missade även några andra Silly-nyheter:

 

5A-laget Lunden Överås BK kommer att få klara sig utan Wictor Bodelind  och Petter Allansson.

 

Hos 6B-klubben BK Skottfint är det några spelare som lämnat:

Jonathan Malmqvist (utlånad Mossens BK)

Gabriel Hagan (Björndammen/Öjersjö)

Osamuyimen Ehiwe (Slottsskogen/Godhem IF)

Allan Amin (FC Fyrklövern)

 

/Rasta