Göteborgs ENDA renodlade lokalfotbollspodd – Rasta Möter – är tillbaka!

 

Vi rivstartar med ett riktigt fint avsnitt då podden begav sig till Slätta Damm för att ta sig ett snack med sulfintens okrönte mästare: KF Velebits Emilio Rossi!

Vi snackar om karriären, säsongerna lite högre upp i systemet, provspelandet i England, futsalen och självklart Velebits toppfight i årets 4B!

En riktigt fin start på hösten.

Det kommer dock bli lite ändring när det kommer till podden då det tyvärr inte finns tid för att spela till varje vecka. I nuläget så kommer podden att komma ut VARANNAN vecka på onsdagar. Sen kan det alltid ändras framöver.

 

Podden hittas iallafall som vanligt där alla andra poddar hittas! iTunes eller Podomatic fungerar utmärkt eller varför inte på poddens sida på PodBean. Det går också alldeles utmärkt att klicka igång avsnittet här under:

/Rasta