Göteborgs ENDA renodlade lokalfotbollspodd – Rasta Möter – är tillbaka med avsnitt #47!

Här möter vi Partille IF FK:s trotjänare Kim Roland och självklart kretsar mycket av samtalet runt klubben han brinner för. Men som vanligt snackar vi om hans karriär och hur han hamnade i tränarstaben.

Hur är det egentligen med rivaliteten till klubbarna i närheten och hur viktigt är det vilken division Partille IF FK ligger i?

Ett fint avsnitt från vår fina lokalfotboll!

 

Som ni märkt så kommer podden nu varannan vecka då livspusslet just nu helt enkelt inte löser en podd i veckan. 

 

Som vanligt hittar ni podden där alla andra poddar hittas. iTunes eller Podomatic fungerar utmärkt eller varför inte på poddens sida på PodBean. Det går även utmärkt att klicka igång avsnittet är under! 

 
 

/Rasta