Även våra division 7-serier går mot sin upplösning och bloggen kollar till helgens matcher som spelar någon roll! 

 

Vi börjar med 7A:

LÖRDAG 17/10

Annedal FF – Angered SK (16.15 Heden 2)

Trean Angered SK har två matcher kvar att spela medan serieledarna City är färdigspelade. Två segrar så har laget säkrat uppflyttning då både ettan och tvåan går upp.  

SÖNDAG 18/10

Bergums IF – Gambian Mix FC (16-15 Bergumsvallen)

Tvåan Bergum ställs mot fyran Gambian Mix! Seger för Bergum gör att laget är klart för division 6 och att Gambian Mix inte längre kan ta någon av de två direkt platserna. Seger för Gambian Mix gör att spänningen fortsätter. 

 

Vidare till 7B:

LÖRDAG 17/10

Solängens BK – Slottskogen/Godhems IF (12.15 Eklandavallen)

Seriefinal i 7B där de båda obesegrade topplagen Solängen och SG ska mötas! Skulle Solängen vinna så säkrar de seriesegern (de har redan säkrat uppflyttning då Menisken inte kan hinna ifatt). Skulle SG vinna så betyder det att laget är klart för sexan igen och att Menisken inte kan knipa någon av direktplatserna. Ett kryss skulle troligtvis även fixa uppflyttning för SG då Menisken är betydligt sämre målskillnad. 

Skulle SG förlora så kan det bli en helt avgörande match mot Menisken i sista omgången!

SÖNDAG 18/10

Proletären FF – Menisken IF (16.15 Åkeredsvallen)

Trean Menisken måste vinna och samtidigt hoppas på att SG förlorar. Då är MIF två pinnar bakom med en match kvar. Den matchen är just mot SG och seger där så tar man andraplatsen

 

Vi avslutar med 7C.

FC Fyrklövern har redan säkrat seriesegern men det är fyra lag som slåss om den andra direktplatsen!

FREDAG 16/10

Kareby IS – IK Västanå (18.30 Kareby Hed)

Tvåan Kareby spelar sin sista seriematch för säsongen och lär behöva en seger för att sen se hur långt det räcker. För motståndet står sjuan Västanå.

LÖRDAG 17/10

Hermansby IF – Fotö GoIF (14.00 Kärnavallen)

Fotö tampas om uppflyttning och har två matcher kvar. Det är dock seger som gäller annars kan andraplatsen vara körd. Skulle Fotö vinna båda sina avslutande matcher så blir laget tvåa och är spelar sexan 2021.  

Geesguud UF – Solväders FC (16.15 Länsmansgårdens IP)

Trean Solväder mot femman Geesguud och innan matchen skiljer det tre poäng mellan lagen. SFC spelar dock sin sista match medan Geesguud har en match till. Förlust för Geesguud så är direktuppflyttningen körd. 

 

/Rasta