Det lirades en match igår:

 

ONSDAG 21/10

7A

Partille IF SC – Elisedals IS 2-3 (0-1)

Jumbofinal i 7A när nian Partille tog emot tian Elisedal i säsongens sista match för båda lagen.

EIS Jonny Wigrup sa så här om matchen:

”Första halvlek kontollerar vi helt till stora delar. Vi skapar flera halvchanser samt får till ett mål- början av andra likaså där vi gör mål direkt efter avspark. Efter 55-60 minuter så flyttar Partille upp ett par gubbar i banan och etablerar sig högre i banan. Spelet blir mer böljande och vi trycks tillbaka i banan. De får en straff som de förvaltar bra. Vet inte vilken situation domaren hittade straffen men det fanns säkert något som var över gränsen. Vid en omställning gör vi 1-3. Partille fortsätter med långbollar mot sina tunga gubbar – resulterar i en hörna där vi bjuder på en yta som leder fram till 2-3. Därefter händer inte mycket och matchen avslutas med en seger för oss. En eloge till Elisedals backlinje som gjorde det relativt enkelt att vakta buren.”

Segern var EIS första för säsongen och gjorde att laget klev upp på samma poäng som Partille. Det blev dock en sistaplats för Elisedal då målskillnaden var till Partilles favör. EIS sista alltså och Partille näst sist i 7A-tabellen. 

 

/Rasta