Stötta bloggen!

Det finns egentligen TRE olika sätt att stötta Rasta&Dalla och hjälpa bloggen att leverera den bästa möjliga bevakningen av vår fina lokalfotboll:

Som FÖRENING så går det att stötta bloggen med 1250:- (moms inräknat) för varje kalenderår. Detta är en grundförutsättningen för att vi ska kunna hålla på! Både 2017 och 2018 har bloggen haft mellan 40-50 klubbar som stöttar.

Kontakta bloggen (rastaochdalla@rastaochdalla.se) för mer information men vi kommer att börja kontakta klubbar i början av 2019.

Som ENSKILD PERSON går det att stötta bloggen antingen via tjänsten Patreon eller genom SWISH.

Klicka bara på bilden för att komma till Rasta&Dalla’s sidaPatreon. Där kan du sedan välja att stötta oss med en valfri summa månadsvis. Ett väldigt enkelt och smidigt sätt för dig att hjälpa oss. Många bäckar små som det så vackert heter. Detta är ett jättebra sätt då det ger en inkomst som tickar in varje månad.

Skulle du vilja stötta oss med en engångssumma så går det att göra via SWISH (0735-909606). Skriv dock gärna vem det är ifrån då det är trevligt att veta!

Det går även som FÖRETAG att stötta bloggen genom att annonsera. Vi når ut till större delen av lokalfotbollen och har runt 600 besökare om dagen. Vi gjorde en enkätundersökning där det kom fram att majoriteten av de som besöker bloggen är män i åldrarna 20-40 och annonsörer kommer även att nämnas i bloggens podcast (Rasta Möter) som kommer ut en gång i veckan och brukar ha mellan 300-500 lyssnare per avsnitt. Bloggen är ett perfekt sätt att nå ut och samtidigt stötta bredd- och lokalfotbollen i Göteborgsområdet!

Kontakta rastaochdalla@rastaochdalla.se för mer information angående annonsering.

Tack till alla som stöttar bloggen!

 

Följande klubbar stöttar bloggen 2019:

Västkurd BK (division 6)

Backatorp IF (division 6)

Gunnilse IS (division 3)

Nödinge SK (division 6)

Proletären FF (division 7)

Ösets BK (division 7)

Azalea BK (division 6)

Mölnlycke IF (division 4)

Floda BoIF (division 5)

Hovås Billdal IF (division 5)

Slottsskogen/Godhem IF (division 6)

Pushers BK (division 7)

Stenkullen GoIK (division 4)

Mossens BK (division 5)

Balltorps FF (division 5)

IF Väster (division 5)

Önnereds IK (division 6)

Donsö IS (division 5)

Vrångö IF (division 6)

Älvsborg FF (division 4)

Öckerö IF (division 4)

Jonsereds IF (division 3)

Inter Linné IF (division 6)

Hönö IS (division 5)

Kortedala IF (division 4)

IF Mölndal Fotboll (division 4)

Göteborgs FF (division 4)

Gamlestaden FF (division 6)

Bergsjö IF (division 6)

SK Argo (division 6)

IF Warta (division 5)

Fröjdens FK (division 6)

IFK Björkö (division 4)

Romelanda UF (division 5)

Götaholm BK (division 6)

Landala IF (division 6)

Kärra KIF (division 4)

IK Kongahälla (division 3)

FC Bosona/Bosna IF (division 6)

FK Kozara (division 4)

Hisingsbacka FC (division 3)

Utbynäs SK (division 5)

Hälsö BK (division 6)

FC Härlanda (division 6)

Lekstorps IF (division 6)

Landvetter IS (division 3)

Härryda IF (division 5)

Ytterby IS (division 5)

Gårda BK (division 3)

Lunden Överås BK (division 4)

Croatia Göteborg (division 7)

Göteborgs City FF (division 7)

Älvängens IK (division 5)

 

Följande klubbar stöttade bloggen 2018:

 

Jonsereds IF (division 3)

FK Kozara (division 3)

IK Kongahälla (division 3)

Gårda BK (4A)

Stenkullen GoIK (4A)

Lunden Överås BK (4A)

Mölnlycke IF (4B)

Öckerö IF (4B)

FC Bosona (5A)

Angered MBIK (5A)

Öjersjö IF (5A)

Ytterby IS (5A)

Hönö IS (5A)

Bergums IF (5A)

Björndammens BK (5A)

IK Zenith (5A)

Balltorps FF (5B)

Härryda IF (5B)

Masthuggets BK (5B)

IF Warta (5B)

Mossens BK (5B)

FC Heden (5B)

IF Väster (5B)

Sandarna BK (5B)

Gamlestaden FF (6A)

Sveakurd FC (6A)

Götaholm BK (6A)

Bergsjö IF (6A)

FC Härlanda (6B)

Fässbergs IF (6B)

Landala IF (6B)

Göteborgs City FF (6B)

FTU (6B)

Mölnlycke-Sjövalla IF FK (6B)

Slottsskogen/Godhem IF (6C)

Proletären FF (6C)

Azalea BK (6C)

Önnereds IK (6C)

Pushers BK (6C)

SK Argo (6C)

Vrångö IF (6C)

Västkurd BK (6D)

Backatorp IF (6D)

Diseröd SK (6D)

Knippla IK (6D)

Nödinge SK (6D)

Geesguud UF (7A)

Inter Linné IF (7A)

Rödbo IF (7A)

Lekstorps IF (7A)

Gunnared KIF (7A)

Just nu har bloggen följande sponsorer:

Sports International AB grundades redan 1986, men vi försöker ständigt förnya oss. I en tid då många företag skär ner på resurser, kvalité och service går Sports International AB i motsatt riktning. Det senaste året har vi förstärkt ytterligare med personal på huvudkontoret i Kungsbacka och i dotterbolaget, Sports International Catalunya S.L. i Barcelona. I dag är vi 16 kunniga och erfarna medarbetare som jobbar heltid – och brinner för att göra ett mycket bra jobb för våra kunder.Sports International AB är företaget för alla inom fotboll. Sedan många år är vi Nordens största arrangör av träningsläger och cuper i fotboll. Vi är godkända av Svenska Fotbollsförbundet och FIFA att företräda klubbar och spelare. Vi har också UEFA:s godkännande att anordna matcher åt proffslag och amatörlag i hela Europa. Sedan ett antal år har Sports International AB ett nära samarbete med FC Barcelona och idag är vi klubbens tredje största biljettagent i världen!

Bland våra kunder märks storlag som Arsenal, Celtic, Ajax, IFK Göteborg och Rosenborgs BK, men också knattelag i sjumannaserier. Ingen är för stor eller för liten för oss och det är förmodligen hemligheten bakom att allt fler väljer oss som samarbetspartner.Sports International AB är dock mer än fotboll. Vi utvecklar ständigt nya områden och vi har vuxit snabbt de senaste åren inom områden som konferenser, skolresor, friidrott, simning och formel 1.

En runda i spelet tar exakt 63 minuter och ni tävlar i team om 3-6 personer.  Kollegor & kompisgäng som vill göra en kul aktivitet tillsammans är välkomna exempelvis under en afterwork innan middagen eller under ett break på konferensen. Kickstarta utekvällen eller använd Teamtastic som en icebreaker på möhippan & svensexan. 

Game´s on!

I Teamtastics lokaler på Burggrevegatan 15 finns det 9 olika rum med 9 unika uppdrag som ska genomföras på tid! Alla lag kör alla uppdragen för att sedan se vilka som står som vinnare.

Bloggen har varit på besök och det känns som ett perfekt ställe för lokalfotbollens vinnarskallar! Som uppvärmning inför säsongsavslutningen, för att liva upp en försäsong, eller varför inte för att lära känna sina nya lagkompisar!

VAD ÄR DET?
Nöjda kunder! Det har vi jobbat för i 30 år. Den bästa servicen, ett bra sortiment, snabba leveranser, personligt bemötande och bra priser leder ofta till målet. Vi finns i Mölndal, men våra kunder finns över hela Sverige. Olika föreningar har olika behov, vi vill vara din förenings trygga partner som vet era önskemål och behov och som uppfyller dom. Välkommen till oss, vi lovar att jobba för er framgång.
TRYCK
Klubbmärken, sponsortryck, siffror och namn – mycket att hålla koll på i samband med beställningen. Vi ordnar gärna med era tryck så att allt är klart när ni får leveransen av oss. En kontakt = enklare för din förening.
PROVER
Intresserad av en produkt men osäker på storlek och material? Prata med oss så får ni låna prov. När ni har bestämt er för t.ex. en ny overall i föreningen så får ni låna storleksprover av oss så alla kan prova ut sin storlek i lugn och ro och slipper chansa på storlek vid beställningen.
AVTAL
Vill ni också ha en samlad kontakt för föreningens inköp? Då skriver vi gärna ett avtal tillsammans med er. Stor kund eller liten kund, alla är lika välkomna. Kom och hälsa på oss i Mölndal, slå oss en signal, eller skicka ett mail, så kommer vi gemensamt fram till något bra.

ERIMA – vad är det?

Erima är ett tyskt sportmärke med över 100 år på nacken. I Tyskland är det ett av de största märkena när det gäller försäljning mot föreningar. Erima erbjuder sina kunder ett brett sortiment av tillbehör och framförallt kläder. På klädsidan har Erima kontinuerligt fem kollektioner löpande som alla har många artiklar som finns i många färgkombinationer och som alla finns i många storlekar. Nästan alla kollektioner har även många artiklar i tjejstorlekar, det är utan tvekan ett av marknadens bredaste tjejsortiment när det gäller klubbkonfektion.
Erimas varor håller alltid hög kvalitet och att det dessutom finns ett stort och välfyllt lager betyder att leveranser kommer säkert och snabbt.

Egentligen handlar det om att vi försöker ge våra kunder de bästa möjligheterna för att spela boll och ha kul. Det gjorde vi själva för många år sedan, då spelade vi i division 7 (på den tiden fanns det ända till division 9) men vi nådde aldrig fram till gräsnivån utan höll till på grusplanerna runtom Göteborg. Nu hjälper vi istället föreningarna med material och kläder med allt vad det innebär av färger, storlekar, tryck, sponsorer och deadlines. Erima som vi jobbar mest med när det gäller kläder är ett fantastiskt märke att jobba med; punktliga och snabba leveranser, fyllda lager, bra och snygga produkter. Vill man som förening hitta nåt som inte alla andra har så är Erima ett kanonmärke!

BLOGG-ERBJUDANDE!

Som ett introduktionserbjudande i bloggen lämnar vi nu ett specialpris på en fantastiskt fin fotboll från Erima som heter Hybrid Training. Det är en bra träningsboll som har ett cirkapris på 350 kronor. Nämner föreningen Rasta&Dalla när ni beställer bollen hos oss under maj månad betalar ni bara 259 kronor bollen.

Den finns i storlek 3, 4 och 5 så den finns för alla spelare i föreningen. De olika storlekarna har olika färg så man kan se skillnad på dom också.

Varför ska er  förening välja Erima Hybrid Training? Det är en boll som är jätteskön att spela med, den är både limmad och sydd, har ett slitstarkt material så den håller länge, och den har dessutom en speciell blåsa som gör att bollen inte växer och blir större som alla andra bollar på marknaden blir efter en tids användning.

Om er  förening inte vågar testa nåt nytt så har vi även ett specialpris på en Selectboll just nu. Select Roma är en boll med ett cirkapris på 500 kronor. Den kostar nu 279 kronor, men köper man en hel låda (storlek 5=25 bollar, storlek 4=30 bollar) så kostar den 249 kronor per boll istället.

Ni hittar oss i en röd lada i Åbro industriområde i Mölndal. Adressen är Baggåkersgatan 8. Välkomna förbi för att ta en titt eller kanske köpa lite bollar, tillbehör eller sjukvårdsartiklar.

Vi har öppet till 18.00 måndag till torsdag och till 17.00 på fredag. Öppnar gör vi klockan 09.00.

Ekonomistyrning i Göteborg AB är en redovisningsbyrå med redovisningskonsulter i Göteborg, Mölndal och Kungsbacka.

Storföretagets kompetens. Paketerad för småföretag.

Ekonomistyrning är idag en av de största västsvenska bokföringsbyråerna för småföretagare.

Genom vårt team får du tillgång till storföretagets samlade kompetens och erfarenhet, anpassad utifrån mindre företags behov. Vårt kontor ligger i Mölndal och vi är drygt 20 redovisningskonsulter som löpande assisterar fler än 800 företag och företagare i hela Västsverige.